fbpx
Your address will show here +12 34 56 78

web design.

Today is the day… waar online zichtbaarheid net zo belangrijk is als een fysieke locatie (geheimpje: misschien zelfs wel nòg belangrijker). Een website is een must voor ieder bedrijf, deze geeft al een eerste indruk van jouw online aanwezigheid. Dat een website belangrijk is voor het aantrekken van potentiële klanten, dat weet iedereen.

Maar een écht goede website is ook zoekmachine vriendelijk, zoals bijvoorbeeld in Google. Het bouwen van een website gaat gepaard met een stevige portie kennis, en die kennis hebben wij voor jou ter beschikking!

  • Text Hover
  • Text Hover
from the start.
Bij club content bouwen we de kleinste informatieve websites tot de meest uitgebreide websites met de zotste ideeën. Maakt niet uit wat jij in gedachten hebt, we gaan steeds als volgt te werk en beginnen bij het begin. Als eerste gaan we jouw wensen en online doelstellingen in kaart brengen – wat had jij in gedachten? Met behulp van onze input en advies komen we samen tot een idee.
Bij het ontwikkelen en vormgeven van een website zullen wij er altijd voor zorgen dat het design en de uitstraling passen bij jouw onderneming. Maar alleen een mooie website is natuurlijk niet goed genoeg, we maken hem ook nog responsive én gebruiksvriendelijk. 

woohoo, e-commerce!

Beginnen met een online webshop? We’ll help you set it up. We bouwen een volledige e-commerce website binnen woocommerce. Woocommerce is een uitstekend online platform voor zoekmachinevriendelijke webshops. Het platform is gebruiksvriendelijk in het beheer van jouw voorraad en bestellingen en geeft op een eenvoudige manier inzage in de statistieken.

Om ervoor te zorgen dat je webshop van bezoekers ook écht klanten maakt, denken we mee na over de customer decision journey van jouw doelgroep. Dat is de weg die bezoekers afleggen om van een bezoeker die jouw merk niet kent over te gaan tot een terugkerende klant. 

  • Text Hover
  • Text Hover
freelancers united.

Dacht je eerder aan een pimped out chromed out superdeluxe website met alles erop en eraan… Club content heeft een kleine community aan creatieve partners met elk hun eigen expertise, waaronder ook een aantal webdeveloppers. Zij bouwen een website volledig op maat. Zit jij met een zot idee voor een nieuwe website? Slide in onze DM’s en binnenkort bespreken we samen de mogelijkheden. 

seo, get your business Googled.

Wil je online beter gevonden worden met een website die scoort in Google? Then you’re in serious need of some SEO copywriting. SEO staat voor Search Engine Optimization, het woord zegt het zelf: zoekmachine optimalisatie. Zo gaat onze copywriter aan de slag met het schrijven van teksten die relevant zijn voor jouw doelgroep én voor zoekmachines, zoals Google. Zo behaal je meer bezoekers, meer leads, meer volgers en meer verkopen als resultaat.