fbpx
Your address will show here +12 34 56 78

social media.

Facebook, Pinterest, LinkedIn, Instagram, … zijn sociale platformen die niet langer als ontspanning dienen in onze vrije tijd maar zijn ook de perfecte tools voor ondernemers. Ze vormen een leuke afwisseling om naamsbekendheid te verspreiden, een community uit te bouwen en je persoonlijke verhaal te delen.

Club content voorziet jou van een zorgeloos social media beleid,  waarbij we het beheer van je social media kanalen overnemen zodat jij je kan focussen op je core business.

  • Text Hover
  • Text Hover

let's get social.

We scrollen dagelijks allemaal meerdere keren door al onze social media accounts. Iedereen zijn wc momentje heeft al wel eens langer geduurd doordat we aan ons scherm gekluisterd waren, am I right? Ook op business level is social media een toegevoegde waarde voor jouw brand! Sterke beelden, met vloeiende captions én de nodige hashtags zorgen ervoor dat jouw merk op de juiste manier wordt voorgesteld.

social media is smart.

Wie ben jij, wat heb je te vertellen en waarom zouden mensen jouw producten of diensten aankopen? Alles begint vanuit jouw why: de missie, visie en waarden waarvoor jouw merk staat. Zo nu en dan eens een foto’ke posten dat je getrokken hebt met je smartphone is niet langer voldoende. Het gebruik van social media voor jouw brand moet een weloverwogen keuze zijn met een duidelijk doel voor ogen.

a trip to social media land.

Op basis van jouw strategie gaan we aan de slag met het creëren van een contentkalender. In deze strategie zitten alle tools die we nodig hebben om jouw bedrijf sexy te maken op social media! De contentkalender geeft een overzicht van welke content op welke kanalen gepost wordt. Daarnaast visualiseert deze kalender hoe jouw social media feed er zal uitzien voor de komende weken. Meer weten over zo’n strategie? Ontdek het hier:
  • Text Hover
  • Text Hover

content is king.

Professionele beelden en teksten zijn de sleutel tot jouw social media succes! Nog niet in het bezit van pretty pictures van jezelf, jouw werkomgeving of je aanbod? We got you covered, want onze fotograaf is een krak in het vertellen van jouw verhaal door middel van beelden. Die sterke teksten worden dan weer voorzien door onze kick-ass copywriter. Dat alles wordt samen in een mooie planning gegoten die van tevoren wordt besproken en goedgekeurd, zodat jij op je beide oren kan slapen terwijl jouw social accounts up and running zijn!