fbpx
Your address will show here +12 34 56 78

social media strategie.

Naast je website is ook social media een musthave voor je bedrijf. Het geeft je de mogelijkheid om je bedrijf op een visuele manier aan een bredere doelgroep voor te stellen. Vooraleer je random begint te posten wat jij leuk vindt, is het belangrijk om een aantal zaken op voorhand vast te leggen: welke kanalen ga je gebruiken, welke soort content ga je posten, hoe vaak ga je posten, … Dit gaan we allemaal op voorhand vastleggen in jouw social media strategie.

- in-take gesprek
- digitale analyse
- social media strategie
- duidelijk actieplan
- social media toolkit
  • Text Hover
  • Text Hover

take it all in.

Vooraleer we van start gaan, is het voor ons erg belangrijk om te weten wat jullie in het verleden al hebben gedaan op social media en waar de verwachtingen voor de toekomst liggen. Daarom beginnen we onze samenwerking met een intakegesprek, waar we zoveel mogelijk informatie verzamelen over jouw merk aan de hand van een uitgebreide vragenlijst. Zo kunnen wij aan de slag met het schrijven van een goede social media strategie!

strategic goals.

We splitsen onze strategie op in 3 main topics: digitale analyse, social strategie en content creatie. In een digitale analyse doen we een volledige audit van jouw socials en de markt in jouw niche. Zo kunnen we opportuniteiten opsporen om jullie kanalen naar een hoger niveau te tillen. In de strategie gaan we jullie doelgroep en doelstellingen bepalen en hoe jullie die kunnen behalen. Dan gaan we over tot het bepalen van mogelijke contentpijlers: verschillende thema’s waarover je content kan posten, die aanspreken bij jullie doelgroep.
  • Text Hover
  • Text Hover

what's next?

You get it, jouw bedrijf moet dringend (meer) werk maken van social media... Een social media strategie op maat geeft je de nodige tools om zelf aan de slag te gaan! Heb je nog geen social media, of heb je dit wel maar zelf niet voldoende tijd of goesting om met dit plan aan de slag te gaan? Ook hier staat club content steeds paraat, lees er hier alles over: