fbpx
Your address will show here +12 34 56 78
  • Text Hover

digital advertising.

Nood aan extra zichtbaarheid? Ook met kleine budgetten kan je de juiste mensen bereiken. Adverteren hoeft dus helemaal niet duur te zijn. Of het nu gaat om SEA (da’s de afkorting voor Search Engine Optimization) of social media advertising, the sky is the limit. We stellen gerichte advertenties op, op maat van jouw wensen en budget. 

social advertising.

Door steeds veranderende algortimes op social media krijgt slechts een klein percentage van jouw volgers ook effectief de content die je post te zien. Jammer toch? Door middel van gericht targetten en specifieke call-to-actions kan je met  social media advertising je bereik en zichtbaarheid een enorme boost geven. 

search engine advertising.

De concurrentie is overal en wordt steeds groter. Daardoor wordt het ook moeilijker om in Google een goede positie te behalen. Zit jouw SEO al goed maar behaal je niet de gewenste resultaten? Dan is SEA iets om over na te denken. Bij Search Engine Advertising koop je advertentieruimte binnen een zoekmachine, zodat jouw website bovenaan verschijnt wanneer jouw doelpubliek op zoek gaat naar jouw aanbod.  Daarnaast kan je ook bepaalde producten of diensten in de kijker zetten met Google Shopping. Time to make your next move!

  • Text Hover