fbpx
Your address will show here +12 34 56 78

copywriting.

Je bent de nummer 1 fan van je eigen business en staat hier voor de volle 200% achter! Je wil jouw aanbod van de daken schreeuwen, maar je weet niet goed hoe… Well my dear, onze copywriter staat klaar om jouw boodschap te vertalen naar kickass teksten die jouw klanten weten te overtuigen. Copywriting bestaat in alle vormen en maten, we sommen hier even op welke teksten wij voor jou onder handen kunnen nemen: 

- digital communication

  - nieuwsbrief

  - social captions

- blog

digital communication.

Een nieuwsbrief is de ideale manier om te werken aan je klantenbinding. Een nieuwsbrief schrijven die ook écht gelezen wordt is een kunst. We verdiepen ons volledig in jouw klanten en wat zij willen weten en vertalen dit naar een interessante mailing.  
Social media draait al lang niet meer om the picture perfect. Vandaag de dag draait het allemaal om the real deal: wie is het gezicht achter het merk, wat zijn jouw struggles, welke resultaten heb je behaald, welke kennis heb je te delen met jouw community... Wil je graag jouw merk vertegenwoordigen op social media en een community uitbouwen die echt achter jouw merk staat? Wij helpen je graag verder met het maken van een strategie en het beheren van jouw accounts! 
  • Text Hover
  • Text Hover

blog.

Een blog is de perfecte manier om je Google vindbaarheid te verbeteren, alsook meer website bezoekers aan te trekken vanuit andere kanalen. Club content voorziet de nodige copywriting voor jouw blog en vormt deze om tot vloeiende en inspirerende teksten.

every story needs to be told.

Heb jij teksten nodig voor iets anders dan jouw website, nieuwsbrief of social media? Ook copywriting op maat is mogelijk. Stuur ons een mailtje en we bespreken zo snel mogelijk jouw wensen!