fbpx
Your address will show here +12 34 56 78
content photography.

Grootse visuele storytelling voor de kleine ondernemer, da’s waar wij voor staan! Daarom vinden wij het ook echt super belangrijk dat jouw verhaal op de juiste manier naar voor wordt gebracht. Met onze vooropgestelde shoot pakketten voorzien we voor ieders wat wils en zorgen we voor een verzameling van sterke en sprekende content die perfect matcht met je brand identity.

  • Text Hover

fressshhh content creation.

Van websitebeelden tot een uitgebreide business shoot… Oh, we’ve got it all! Professionele beelden voor je nieuwe website, product shots voor je webshop, een blik achter de schermen met foto’s van je fysieke locatie, een full-option business shoot, … Voor elke service die wij bieden, hebben we een fotoshoot ontworpen die hier helemaal bij aansluit. 
  • Text Hover

the road to success.

We begeleiden je van A tot Z bij het plannen en voorbereiden van deze fotoshoot. Aan de hand van een moodboard gaan we vooraf bepalen wat voor soort beelden jij wenst te krijgen. Zo kunnen we bepalen op welke locatie(s) de shoot zal plaatsvinden, welke outfit(s) je moet meebrengen en welke attributen een leuke toevoeging zouden zijn op de foto’s. Tot slot stellen we een draaiboek op waar we ons aan houden, zo kunnen we het maximale uit elke shoot halen!
  • Text Hover
  • Text Hover

behind the lens.

Onze huisfotograaf Leen is een échte all-rounder wanneer het op fotografie aankomt. Mooie foto’s maken en deze afleveren is niet goed genoeg. Ze doet er alles aan om in een relaxte sfeer je mooiste en meest spontane kant te kunnen vastleggen. En trust us, iédereen pakt goed op foto (heb je die van ons al eens bekeken?!).

Leen gaat op zoek naar kleine, leuke momenten waarvan je niets eens wist dat ze er waren. Eeuwige herinneringen, da’s waar het om draait.