fbpx
Your address will show here +12 34 56 78
branding.

Branding omvat alles waarmee je je brand identity opbouwt - het is een manier waarop mensen je merk kunnen identificeren aan de hand van je logo, je kleuren, de lettertypes die je gebruikt, de manier waarop je communiceert met je community, ... Kortom, de totaalbeleving rond je merk. Heb jij nood aan een nieuwe huisstijl, voorafgegaan van een merkstrategie? Then play your cards right en ga voor een nieuwe branding. 

- merkstrategie

- branding met volledige huisstijl

- brandbook

- brand templates

  • Text Hover
  • Text Hover

brand strategy.

De kracht van sociale identiteit in branding: als je ooit een connectie hebt gevoeld met mensen die dezelfde soort smartphone gebruiken of met hetzelfde automerk rijden als jij, heb je sociale identiteit ervaren in branding. Deze connectie is gebaseerd op de emotie die bij jou loskomt als je aan een bepaald merk denkt, en dat is wat wij ook naar voren willen brengen in een merkstrategie.

Deze merkstrategie geeft je de nodige inzichten op vlak van kleur, vorm, lettertype, tone of voice & brand messaging. Benieuwd hoe we te werk gaan? Ontdek het hier:

brand identity.

Time to create some magic! Na het bepalen van je brand personality en merkstrategie gaan we over tot het uitvoerende werk. Club content ontwerpt voor jou een volledige huisstijl van logo tot briefpapier, business cards en andere diverse toepassingen.

Dankzij deze voledige huisstijl kan jij consistent communiceren en wordt je merk pas echt herkenbaar. Je kan uiteraard ook bij ons terecht wanneer je al een bestaand logo hebt. Dan ontwerpen wij een passende huisstijl bij jouw brand.

Heb je zin in een brand restyling? Ook voor frisse en moderne updates ben je bij ons aan het juiste adres. We geven je graag het nodige advies om je bestaande huisstijl te pimpen. De kunst in restyling ligt hem in de details, deze kunnen hét verschil maken!

  • Text Hover
  • Text Hover

brandbook.

Eens alle branding elementen zijn ontworpen bundelen we deze in een brandbook: een verzameling van de brand-guidelines rondom communicatie, het gebruik van logo's, hoe de typografie in te zetten en de regels rondom het gebruik van kleur en afbeeldingen.

Waarom een brandbook? Om je merkidentiteit te bewaken. Zo kan je steeds werknemers, klanten of designers helpen je merk op de juiste manier te gebruiken. Daarnaast creeërt een brandbook een overzicht van alle online en offline communicatiemogelijkheden van je merk. Alles netjes op één plaats gebundeld.