fbpx
Your address will show here +12 34 56 78
  • Text Hover
we’re strategists,
coffee drinkers,
copywriters,
creative thinkers,
dog moms,
perfectionists,

and blood-related sisters.
Wanneer een passie uitgroeit tot een business –  

Wij zijn Charline en Roxanne, 2 zussen (ja, wij zijn echt zussen) die elkaar complementair aanvullen. Van jongs af aan werden we geïnspireerd en aangemoedigd om onze dromen na te jagen. Onze zin voor ondernemen en onze passie voor marketing hebben geleid tot het ontstaan van club content, een rasecht familiebedrijf uit Antwerpen dat klaar is om jullie (digitaal) vooruit te helpen! 
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
the perfectionist complex.
Hi, ik ben Roxanne – een multipassionate dreamchaser met een perfectionistische state-of-mind. Na mijn prille carrière in het vastgoed koos ik ervoor om van mijn passie mijn job te maken. 
Met behulp van hier en daar wat opleidingen ontwikkelde ik tot een self-made digital marketeer met een voorliefde voor social media en copywriting. Ik ben een gestructureerde extravert met een klein hartje. People pleasing is mijn ding en daarvoor ga ik tot het uiterste, elk detail moet kloppen!  
In mijn vrije tijd vind je mij meestal op een terras met een glas rosé, of in de natuur met mijn lief en onze hond. Maar wanneer ik alleen ben hou ik ervan een marathon series te binge watchen op netflix #sorrynotsorry.
  • Text Hover
Be that person who decided to go for it .
  • Text Hover
the structured chaotic.
Hello, ik ben Charline –  een doelgerichte onderneemster boordenvol energie.  Al van jongs af aan bruist er creativiteit in mij, in verschillende vormen en soorten. 
De afgelopen vijf jaar heb ik mogen doorbrengen in de marketingwereld, een boeiende en inspirerende plek waar ik zoveel heb geleerd binnen verschillende functies en bedrijven. Mijn grootste ambitie is te groeien tot een veelzijdige multi-marketeer. 
Ik ben een charismatische chaoot in het dagelijkse leven, maar heb een hands-on houding als het om zaken gaat. Zo verander ik in een mum van tijd in een gestructureerde creatieveling met pit, die ervan houdt om voor en met mensen te werken.
Naast de workaholic die ik ben kan je me ook een sociaholic noemen; voldoende tijd spenderen met mijn vrienden, familie en de hond is mijn sleutel tot succes.
You must either modify your dreams or magnify your skills .
  • Text Hover
  • Text Hover
our mission.
Marketing made easy. Door middel van digitale ondersteuning stimuleren we de groei in ondernemerschap voor startups, zelfstandigen en kleine ondernemingen. Bij club content openen we de deur naar alles wat met marketing te maken heeft. Wij willen dat onze onze klanten zich kunnen focussen op hun core business, terwijl wij schrijven aan het digitaal verhaal. 
our promise.
Alles wat groeit begint klein en dat is ook op professioneel vlak niet anders. Wij geloven dat groeien werkt als een inktvlek, je begint klein en wordt steeds groter. Club content bouwt aan een community van starters, zelfstandigen en kleine ondernemers die elkaar vooruit kunnen en willen helpen. When will you join the club? 
our essence.
Onze droom is om kleine ondernemers te helpen groeien tot een sterke speler binnen hun markt. Als ondernemer heb je niet één functie maar wel 10 verschillende, en dan nog wel allemaal tegelijk: administratief bediende, account manager, boekhouder, … Wij geven jou de kans om jezelf te ontslaan uit je functie als marketeer. Marketing is niet alleen ons ding, het is onze passie.  
our vibe.
Wij zijn niet alleen business partners en zussen, maar ook vriendinnen. Bij club content draait het allemaal om persoonlijk contact, wij bouwen onze zakenrelaties graag op zoals onze vriendschappen. Zo kan jij 24/7 op ons rekenen, zoals wij ook rekenen op elkaar. Als partners staan wij helemaal achter jou en jouw merk. We will be your number 1 fans!